Voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Winkelwagen
Verzenden
Voor de verzendingen werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak binnen 1 werkdag. Als je voor 15:00 besteld is bestelling vaak de volgende dag in huis! Wanneer je na 5 dagen je bestelling nog niet ontvangen hebt neem dan contact op met onze klantenservice.
 
Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres ( bijvoorbeeld je werk. Wij vragen per bestelling een bijdragen in de verzendkosten van €3,95. Voor de verzending naar België bedragen de verzendkosten €5,95
 
 
 

Bezorging via PostNL 

PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

Ophalen op een PostNL Postkantoor  

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd..